Η Εταιρεία μας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Clickinside.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου από το 2018 και αποτελεί την ψηφιακή προέκταση της «Πολύβιος Κυνιαζόπουλος ΑΕ» (Γ.Ε.ΜΗ.: 121994799000), μίας από τις παλαιότερες επιχειρήσεις εμπορίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών στην Ελλάδα.

Η πολυετής εμπειρία και η καθαρά πελατοκεντρική προσέγγιση, καθιέρωσαν γρήγορα το clickinside σαν μια εταιρεία συνώνυμο της εξυπηρέτησης και της αξιοπιστίας. Από την αρχή της λειτουργίας του καταστήματος δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην απόκτηση όλων των απαραίτητων πιστοποιήσεων διασφαλίζοντας την λειτουργία της εταιρείας σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κώδικα Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A Trustmark). Πιστοί στις αξίες μας, ο στόχος μας ήταν και συνεχίζει να παραμένει ο σεβασμός στον καταναλωτή, η εξυπηρέτηση με εξειδικευμένο και πρόθυμο προσωπικό, αλλά και η υποστήριξη μετά την αγορά των προϊόντων.

70 χρόνια μετά η 3η γενιά ερχόμενη στο προσκήνιο πίστη στις αξίες και τα ιδανικά της εταιρείας αποτελεί την ασφαλέστερη εγγύηση για συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στο μέλλον.